Professioneel Jachtonderhoud 

 

Laat uw schip professioneel behandelen bij Jachthaven Strijensas. Wassen, poetsen, polijsten en onderwaterschip behandelingen kunt u laten uitvoeren. Tevens bieden wij onze vaste ligplaatshouders de mogelijkheid voor periodieke wasbeurten. Uw schip ligt dan altijd klaar voor gebruik, meer varen en minder poetsen!

Antifouling

Bij ons wordt uw boot behandeld met de grootst mogelijke zorg. Onze deskundige aanpak omvat een grondige reiniging en een nauwkeurige toepassing van hoogwaardige antifouling, waardoor de prestaties van uw boot in het water geoptimaliseerd worden. We begrijpen het belang van een duurzame bescherming tegen corrosie en aangroei, en daarom zorgen we voor een effectieve oplossing die de levensduur van uw geliefde boot verlengt. Vertrouw op ons voor een onderwaterschipbehandeling die uw boot in topconditie houdt, zodat u zorgeloos van uw tijd op het water kunt genieten

Er zijn verschillende merken, types en behandelmethodes. Laat u adviseren, wij staan graag voor u klaar. 

Wassen

Wij bieden professionele bootwasservices aan voor een glanzende en goed onderhouden boot. Met onze grondige reinigingsmethoden zorgen we voor een vlekkeloze en stralende boot die er als nieuw uitziet. Met onze ervaring en hoogwaardige reinigingsmiddelen garanderen we een duurzame glans die uw boot beschermt tegen de elementen. 

Tevens bieden wij voor vaste ligplaatshouder van Jachthaven Strijensas periodieke wasbeurten aan. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Polijsten

Bij ons begrijpen we dat uw boot meer is dan alleen een vaartuig. Het is een verlengstuk van uw passie voor het water en het buitenleven. Met onze liefde voor het vak en onze toewijding aan perfectie zorgen we ervoor dat uw boot de aantrekkingskracht behoudt die hem zo bijzonder maakt. Onze zorgvuldige polijsttechnieken herstellen niet alleen de glans, maar beschermen ook tegen slijtage door zon, zout en wind. We zorgen ervoor dat uw boot straalt, zodat elk moment op het water onvergetelijk wordt.

Merken

Contact

Telefoon & E-mail

Stuur gerust een E-mail of bel ons direct, wij staan graag voor u klaar!

Offerte aanvragen

U kunt direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Beschrijf uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen