Ligplaatsen Jachthaven Strijensas 

 

Met zo’n 370 vaste ligplaatsen vanaf 6 tot en met 18 meter is Jachthaven Strijensas voor vele watersporters een heerlijke thuishaven. Met moderne faciliteiten, comfortabele ligplaatsen en een gezellige sfeer bieden wij een unieke uitvalsbasis. Voor zowel zeilschepen als motorschepen is de centrale ligging aan het Hollands Diep een ideale locatie.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen als nieuwe ligplaatshouder in onze haven?

Offerte aanvragen

Zomer- en Jaarligplaatsen

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de verschillen tussen zomerligplaatsen en jaarligplaatsen. Op die manier kunt u bepalen welke optie het beste bij u past.

Let op, tabel horizontaal scrollen

ZomerligplaatsenJaarligplaatsen
HuurperiodeVan 1 april t/m 30 septemberVan 1 januari t/m 31 december
Verlenging ContractAutomatisch, tenzij opgezegd voor 1 januariAutomatisch, tenzij opgezegd voor 1 oktober
TariefZie tarievenoverzichtZie tarievenoverzicht
Toewijzing LigplaatsLigplaatsnummer wordt aan het begin van het jaar toegewezen en kan per kalenderjaar verschillenVast ligplaatsnummer naar keuze (vrije keuze uit de vrije ligplaatsen) en wisselt alleen op uw verzoek
Elektra-aansluitingZomertarief is inclusief elektra aansluiting, en inclusief normaal gebruik van elektriciteit Jaartarief is inclusief elektra aansluiting, en inclusief normaal gebruik van elektriciteit
DrinkwaterZomertarief is inclusief normaal gebruik van drinkwaterJaartarief is inclusief normaal gebruik van drinkwater
WinterstallingGeen korting op de winterstalling en alleen plaats op basis van beschikbaarheidKorting van 30% en mits tijdig gereserveerd, gegarandeerd plaats (buiten)

Op al onze ligplaatsen zijn de algemene HISWA voorwaarden huur en verhuur lig- en/of bergplaatsen van toepassing.

Tarieven Zomer- en Jaarligplaatsen 2024

Maandligplaatsen

Er is altijd een mogelijkheid om uw boot voor een korte periode bij ons in de haven achter te laten.

Maandligplaatsen
(max. 3 maanden)
HuurperiodeTarief beschikbaar van 1 april t/m 30 september
Verlenging ContractPer dag, met een minimale aaneengesloten huur van 1 maand en een maximale huur van 3 maanden
TariefAfhankelijk van de bestpassende boxmaat, zie tarievenoverzicht
Toewijzing LigplaatsLigplaatsnummer wordt aan het begin van de huurperiode toegewezen en kan mogelijk variëren
Elektra-aansluitingVaste eigen aansluiting bij de ligplaats
Tarieven Maandligplaatsen 2024

Winterligplaatsen

Het is ook mogelijk met uw boot bij ons in de haven te overwinteren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. In de onderstaande tabel is een overzicht van de huurvoorwaarden te vinden.

Winterligplaatsen
HuurperiodeVan 1 oktober t/m 31 maart
Verlenging ContractGeen automatische verlenging
TariefZie tarievenoverzicht
Toewijzing LigplaatsLigplaatsnummer wordt aan het begin van de huurperiode toegewezen
Elektra-aansluitingVaste eigen aansluiting bij de ligplaats (verbruik wordt apart in rekening gebracht)
Tarieven Winterligplaatsen 2024

Faciliteiten

Comfortabele ligplaatsen 

Iedere ligplaats vanaf 8 meter heeft een zijsteiger en een privé elektra aansluiting. Erg gemakkelijk uitstappen en altijd volle accu’s.
Ook is er drinkwater beschikbaar bij alle ligplaatsen. Elektra en drinkwater zijn gratis voor jaarligplaatshouders bij normaal gebruik.

Vuilwater- en dieselpomp

Diesel tanken kan in het seizoen 7 dagen per week. Ook kunt u uw vuilwatertank op een verantwoordelijke manier lozen. Dit is gratis voor jaarligplaatshouders.

Klik hier voor meer informatie

Winterstalling

Jachthaven Strijensas heeft een stallingsterrein voor wel 275 schepen, en een botenlift die wel 20 ton kan hijsen. Ook zeilschepen kunnen met staande mast bij ons op de wal worden gezet.

Klik hier voor meer informatie

Watersportwinkel 

Voor alle watersport gerelateerde artikelen kunt u ook bij Jachthaven Strijensas terecht. Bij het havenkantoor is een watersportwinkel met een uitgebreid assortiment. Indien niet op voorraad bestellen wij geheel kosteloos voor onze ligplaatshouders.

Klik hier voor meer informatie

Mastenkraan

Op- en afmasten kan gerealiseerd worden door het gebruik van onze mastenkraan. Ook kan deze kraan gebruikt worden als mastenladder waardoor een lampje of antenne vervangen in de top van de mast een gemakkelijk karwei is. Klimmen is gratis voor jaarligplaatshouders.

Klik hier voor meer informatie 

Restaurant 

Een heerlijk restaurant inclusief een terras met uitzicht over de haven en het Hollands Diep. Geniet van een lekkere lunch, een gezellige middag borrel of een culinair diner. Bij brasserie de Batterij bent u aan het juiste adres voor uw culinaire behoeftes. 

Klik hier voor meer informatie 

Toegangscontrole

Onze haven is afgesloten door middel van een toegangshek. Ligplaatshouders kunnen kosteloos hun auto tijdens het seizoen veilig achter het hek parkeren.

Afval

U kunt uw afval kwijt in een van onze afvalcontainers. Wel proberen wij zoveel als mogelijk te scheiden. Papier, restafval, metaal, glas en zelfs afgewerkte olie kunt u kosteloos deponeren.

Service  

Uw schip zal goed in de gaten gehouden worden door ons team. Wanneer er iets aan de hand is zullen wij u op de hoogte brengen, en indien mogelijk gelijk voor u oplossen.

Omgeving

U ligt met uw schip in een groene, beschutte en rustige omgeving. Zodra u aan boord bent is het altijd direct vakantie. Let ook op, in de avond wordt de havenbever actief en kan hij zomaar langs zwemmen.