Overnacht met uw camper bij Jachthaven Strijensas,

en ons team staat voor u klaar om een prettig verblijf te garanderen!

Gelegen aan het Hollands Diep is onze haven een uitstekende plek om even tot rust te komen. Met een gezellig en sfeervol restaurant, ruime camperplaatsen en een groot natuurgebied op loopafstand is het een fijn verblijf voor jong en oud. 

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Camperplaatsen

U arriveert op onze haven,

nadat u door de kern van het pittoreske dorpje Strijensas bent gereden. U rijdt over de dijk onze parkeerplaats op richting het toegangshek. Wij vragen u uw camper hier even te parkeren en u te melden op het havenkantoor. Hier krijgt u relevante informatie mee, en uiteraard een toegangspas. U kunt het verschuldigde stageld per pin of contant voldoen.

Bekijk ook het filmpje, gemaakt door van één van onze vaste gasten voor een goede impressie.

Plattegrond jachthaven
ligplaatsen-jachthaven-strijensas

Na het bezoek aan het havenkantoor,

kunt u met de toegangspas door de toegangshek rijden. Deze toegangspas is geldig gedurende uw verblijf en verloopt automatisch wanneer u weer vertrekt. In het hoogseizoen staat u met uw camper op een ruime plek aan het gras met uitzicht op het water. In het laagseizoen staat u op de parkeerplaats voor het havenkantoor. U hoeft dan niet door het toegangshek te rijden.

U kunt niet reserveren voor een camperplaats bij Jachthaven Strijensas. In de meesten gevallen hebben wij voor u nog wel een plek. Uiteraard kunt u altijd even contact opnemen zodat u op de hoogte bent van de huidige drukte bij ons op de haven.


Adres voor de navigatie: Havenstraat, 3292 AB, Strijensas

Faciliteiten

Chemisch toilet ledigen 

U kunt bij ons uw chemisch toilet ledigen. Hiervoor hoeft u niets extra’s te betalen. Wanneer u dit doet op de daarvoor bestemde plek vragen wij u wel het weer netjes achter te laten voor de volgende gast. Alvast bedankt!

Grijs water lozen 

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw grijs water op een verantwoordelijke manier te lozen. De plek staat aangegeven op de plattegrond, maar u kunt het natuurlijk ook altijd even vragen aan één van onze medewerkers. 

Gratis wifi

Wij bieden een goede verbinding met ons wifinetwerk over de gehele haven. Bij het bezoek aan het havenkantoor bij aankomst ontvangt u de wificode. Deze code is te gebruiken op meerdere apparaten. 

Sanitair

Jachthaven Strijensas is voorzien van schoon en fijn sanitair. Naast de ingang van het havenkantoor, tegenover de D-steiger, kunt u het sanitair gebouw vinden. Het gebruik van sanitair is gratis.

Wassen en drogen

Wij hebben in het sanitair gebouw een professionele wasmachine en droger waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Was- en droog munten af te halen op het havenkantoor voor:

  • Wassen = € 6,50 (inclusief wasmiddel)
  • Drogen = € 3,-
ONTBIJT SERVICE 

In de maanden juni, juli en augustus bieden wij vers afgebakken pistoletjes aan. Deze kunt u de dag van te voren bestellen, en de volgende ochtend vanaf circa 8:30 uur afhalen op het havenkantoor.

Een hapje eten bij restaurant “De Batterij”.

Loop ook eens binnen bij het restaurant op de haven. Restaurant “De Batterij” verzorgt heerlijke lunch of diner gerechten. U kunt natuurlijk ook onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het uitzicht over het Hollands Diep vanaf het prachtige terras.

Meer informatie

Omgeving 

Ontdek Strijensas,

en haar omgeving. Een prachtig gebied in de Hoeksche Waard met vele wandel- en fiets routes. 

Vanuit Jachthaven Strijensas ligt het natuurgebied “De Overlanden” binnen handbereik. Maak een heerlijke avondwandeling en spot wellicht een heuse bever, of trek er de hele dag op uit en verken een groot deel van de Hoeksche Waard.

ontdek de omgeving

Tarieven 

ons campertarief is inclusief,

 

  • Camperplaats voor 1 nacht
  • Gebruik van drinkwater
  • Inloggegevens van ons wifinetwerk
  • Gebruik van sanitair 
  • Het achterlaten van uw afval (restafval, papier, glas, metaal)
  • Ledigen van uw chemisch toilet
  • Lozen van grijs water

Het tarief is: € 17,- per nacht.

Stroom kunt u naar keuze bij uw overnachting nemen voor: € 3,- per nacht (6 ampère).

(Wintertarief € 14,00 per nacht)

Betaal direct online via Ideal

Gemakkelijk betalen, handig als u arriveert/vertrekt buiten onze openingstijden

Betaal via Ideal uw Campergeld direct:

Totaal: € -

 

Betaal op het havenkantoor

Loop even binnen en betaal uw liggeld per pin of contant. Wij geven u ook leuke informatie mee, de WIFI code en een toegangspasje voor het hek.

Wist u dat wij ook te vinden zijn op Campercontact?

Bekijk de vele positieve reviews!

Sociale media & Contact 

Volgt u ons ook al op deze kanalen?
Vragen? Neem gerust contact met ons op.