Revolution House boat

Nu te huur in onze jachthaven, deze prachtige Revolution House Boat. Geniet van de omgeving, het water en de natuur en kom helemaal tot rust. Waan jezelf in luxe en comfort op het water, een unieke beleving. 

Kom helemaal tot rust

Van alle gemakken voorzien

  • Keuken, badkamer en privé terras
  • Vloerverwarming
  • Overnachten op een unieke locatie
  • Veel luxe en comfort
  • Comfortabel queen-size bed

Boek nu direct!

Een weekend, midweek of langer overnachten op deze House Boat? Boek hem nu direct via booking.com. 

Een unieke beleving op het water, in alle rust, luxe en comfort genieten. De House Boat is van alle gemakken voorzien, met een ruime badkamer, comfortabel 2-persoons bed en een fijne woonkeuken. Op het privé terras hoor je het water kabbelen terwijl je geniet van een heerlijk diner, of bekijk de ondergaande zon onder het genot van een drankje.

Boek nu!

Revolution House Boat te koop

Go your own way

Een vaste ligplaats of elke dag wakker worden op een andere plek? De mogelijkheden van de Revolution houseboats zijn talloos en zorgen elke dag voor een unieke beleving! Een (lang)weekend weg, op vakantie in eigen land, de stilte van de waterkant of de gezelligheid van de kade. Het is allemaal mogelijk! Met een Revolution houseboats bent u flexibel, én zo vrij als een vogel! 

De Revolution House Boats zijn uniek in hun soort; Nederlands ontwerp & vakmanschap, duurzaam geproduceerd met oog op minimaal onderhoud en maximaal genieten! De Revolution House Boats zijn ontworpen met passie voor het water en buitenleven. Tijdens de bouw is enkel gebruik gemaakt van duurzame, onderhoudsarme materialen en kan geheel zelfvoorzienend geleverd worden.

Download de brochure

Bekijk de website