Bed & Breakfast ‘T Schouwtje 

Speciaal overnachten in een sfeervolle jachthaven tussen de boten en de natuur. Dat kan bij Jachthaven Strijensas! 

Genieten in de ochtend van je ontbijt op je eigen boot op het water. Hoor de vogels fluiten en het water kabbelen tegen de romp van de boot. De ultieme manier om het dagelijks leven even te ontvluchten. 

‘T Schouwtje  

Een echt zeeschouw! 

‘T Schouwtje is vroeger gebruikt als vissersschip op het IJsselmeer. Ze heeft veel meegemaakt en haar geschiedenis gaat ver terug in de tijd. Gelukkig is ze netjes onderhouden en dient ze nu als verblijft voor vele gasten bij ons op de haven.

Haar interieur is knus, maar sfeervol. Verwacht geen vaatwasser of de nieuwst combimagnetron, maar gelukkig heeft ze wel een klein oventje om de broodjes voor het ontbijt in af te bakken, een koffiezet apparaat, een knusse zitplaats en plek voor 2 personen om te slapen. Uiteraard biedt de kuip een heerlijk plek om buiten te genieten van de omgeving en het water.    

Faciliteiten 

Sanitair

Jachthaven Strijensas is voorzien van schoon en fijn sanitair. Naast de ingang van het havenkantoor, tegenover de D-steiger, kunt u het sanitair gebouw vinden. Het gebruik van sanitair is gratis.

Wassen & Drogen

Wij hebben in het sanitair gebouw een professionele wasmachine en droger waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Was- en droog munten zijn af te halen op het havenkantoor voor:

  • Wassen = € 6,50 (inclusief wasmiddel)   
  • Drogen = € 3,-
Kano’s & Fietsen 

Huur een kano of een fiets en ontdek de prachtige omgeving. Omringt door natuur en water is dit een plek om heerlijk tot rust te komen, of om juist de activiteit op te zoeken en in een kano te stappen. Voor meer info: klik hier

Restaurant De Batterij 

In de avond heerlijk genieten van een diner, of in de middag een heerlijke lunch op het terras met uitzicht over de haven. Bij restaurant De Batterij zult u worden voorzien van al uw culinaire behoeftes.  

Website restaurant

Tarief & Reserveren

Het tarief per nacht is inclusief:

  • Gratis gebruik Wifi netwerk 
  • Toiletten en douches 
  • Afval deponeren (restafval, glas, papier en metaal) 
  • Koffie, thee, drinkwater en sap
  • Ontbijt (broodjes, zoet en hartig beleg en yoghurt)
  • Leenfiets voor boodschap in het nabij gelegen dorp

Tarief = € 95,- per nacht (minimaal 2 nachten) 

Reserveer hier via Booking.com 

Reserveer boat & breakfast