Gelegen in de Hoeksche Waard, aan het Hollands Diep

Onze Jachthaven heeft een centrale ligging met open vaarverbinding tot o.a. het Hollands Diep, Haringvliet en de Biesbosch.

Jachthaven Strijensas heeft een stallingscapaciteit van 270 schepen op het afgesloten buitenterrein en 30 schepen in de botenloods. Wij besteden veel aandacht aan het veilig kranen, opbokken en plaatsen van uw schip op het buitenterrein of in de botenloods. Dankzij de jarenlange ervaring is uw schip bij ons in goede handen!

Vaste kraandagen

Er wordt gewerkt met vaste kraandagen. Het aantal kraandagen per week varieert en is afhankelijk van het seizoen. In onze online kraanagenda ziet u precies op welke dagen de kraan bediend wordt en kunt u gemakkelijk zelf een afspraak inplannen.

Onderhoud Aan Uw Schip

Het is uiteraard mogelijk om onderhoud aan uw schip op ons terrein uit te (laten) voeren. Houd hierbij rekening met het stallingsreglement. Jachthaven Strijensas voert zelf geen onderhoud uit aan schepen. Wel zijn er bedrijven die regelmatig voor onze klanten werkzaamheden verrichten op ons terrein. Hieronder vindt u een link naar het stallingsreglement en de adressenlijst van onderhoudsbedrijven.

Boten te Koop

Jachthaven Strijensas biedt een ruim aanbod van gebruikte schepen. Wij zijn bemiddelaar tussen verkoper en (potentiële) koper van de aangeboden schepen. Uiteraard kunt u de schepen ook bezichtigen in onze jachthaven.

Naar boten te koop

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jachthaven Strijensas zet zich in voor mens, milieu en dier. Dit doen wij concreet door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Om onze MVO verklaring te lezen klik hier.