Revolution Houseboat 11

Prijs op aanvraag

Revolution houseboats – Go your own way

Een vaste ligplaats of elke dag wakker worden op een andere plek? De mogelijkheden van de Revolution houseboats zijn talloos en zorgen elke dag voor een unieke beleving! Een (lang)weekend weg, op vakantie in eigen land, de stilte van de waterkant of de gezelligheid van de kade. Het is allemaal mogelijk! Met een Revolution houseboat bent u flexibel, én zo vrij als een vogel!

 

Revolution 11 – Geniet écht van het wonen & leven op water

De basis van de Revolution 11 bestaat uit 5mm dikke, zeewaardige aluminium catamarandrijvers en een aluminium kooiconstructie. Deze onderhoudsarme, duurzame bouwmaterialen zijn stevig, solide en licht van gewicht waardoor de Revolution 11 voor iedereen makkelijk en licht te varen is. En niet geheel onbelangrijk, een vaarbewijs is niet nodig!

 

Slimme indeling

Er is verrassend veel ruimte en comfort op de Revolution 11. Door de slimme indeling, het gebruik van de natuurlijke lichtinval en de ruime opbouw heeft de Revolution 11 een woonoppervlakte van maar liefst 32m2; royaal woongenot voor 2 personen.  Uiteraard is het mogelijk om in overleg diversen indelingsopties te kiezen.

Via het overdekte achterdek betreed je de Revolution 11 en bereik je de hal met grote kastenwand en de technische ruimte. De hal brengt ons naar de ruime slaapkamer met uitzicht op het water. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en -Sanibroyeur toilet.

De gehele binnenruimte is voorzien van vloerverwarming waardoor genieten onder alle weersomstandigheden gegarandeerd is. Vanuit de woonkamer met compacte, open keuken, voorzien van o.a. inductiekookplaat, koelkast en magnetron, bereikt u via de schuifpui het overdekte achterterras. Vanaf dit terras bestuurt u de Revolution house boat 11.

De Revolution 11 is eventueel 100% elektrisch varend en geheel zelfvoorzienend te leveren. Vraag naar de eindeloze mogelijkheden!

 

Over

De Revolution houseboats zijn uniek in hun soort; Nederlands ontwerp & vakmanschap, duurzaam geproduceerd met oog op minimaal onderhoud en maximaal genieten! De Revolution houseboats zijn ontworpen met passie voor het water en buitenleven. Tijdens de bouw is enkel gebruik gemaakt van duurzame, onderhoudsarme materialen en kan geheel zelfvoorzienend geleverd worden. De Revolution 11 demo is te bezichtigen in Jachthaven Strijensas. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op

Stuur de advertentie van de Revolution Houseboat 11 door naar een vriend

Naam vriend:*
E-mail vriend:*
Uw naam:*
Uw e-mail:*
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
* Verplicht veld
Doorsturen

Specificaties van de Revolution Houseboat 11

Algemeen

Diepgang
60 cm

Accommodatie

Stahoogte
250 cm
Slaapplaatsen
Vast: 2 Extra: 2

Meer informatie over de Revolution Houseboat 11

Neem gerust contact op voor vragen of interesse.

Subject:
* Verplicht veld