Huur kano’s & fietsen bij Jachthaven Strijensas

Ook voor het huren van diversen leuke spullen kunt u terecht bij Jachthaven Strijensas. Huur een kano of een fiets voor een actief uitje met familie of vrienden. Geniet van de natuur op een actieve manier!

Een lekker dagje op het water?

Huur eens een kano en ontdek de nieuwe Oeverlandenroute

Beschikbaarheid & prijzen

In het onderstaande overzicht vindt u de huurtarieven voor de kano’s. Deze tarieven zijn inclusief routekaart, waterdicht tonnetje, zwemvest, peddels en kano-instructie.

Kanohuur volwassenen (vanaf 16 jaar) €13,50 per persoon
Kanohuur kinderen
(tot 16 jaar)
€ 10,00 per persoon

U kunt reserveren via HWOutdoor. Telefonisch bereikbaar via 085-4017184

U kunt zich op het gereserveerde tijdstip melden bij het havenkantoor van Jachthaven Strijensas. Daar kunt u afrekenen (contact/pin) en ontvangt u de benodigdheden voor een leuke kanotocht.

Technische specificaties

Soort kano Canadees
Aantal personen per kano 2 / 3 personen
Lengte 5 m.
Breedte 1,20 m.
Max gewicht 250 kg. (3 volwassenen)
Stabiliteit Hoge stabiliteit

De Oeverlanden route

Deze nieuwe kanoroute start bij Jachthaven Strijensas. U kunt zich melden bij havenkantoor. Daar ontvangt u peddels, zwemvesten, een waterdicht tonnetje voor waardevolle spullen en een routekaart. Eén van de jachthaven medewerkers geeft een korte kano-instructie en u kunt beginnen:

Vaar door de jachthaven, naar de vuurtoren, door de nieuwe kanogeul naar natuurgebied de Oeverlanden. Daar heeft u de vrijheid om de smalle geultjes en grote watervlaktes te ontdekken. Een ideale tussenstop op de route is het strandje, waar u een duik kunt nemen en eventueel ook kunt picknicken.

Bekijk de route

Groepsarrangementen

Het is ook hartstikke leuk om met een grotere groep te kanoën en aansluitend te barbecueën of uiteten in restaurant de Batterij. HWOutdoor verzorgt deze groepsuitjes in samenwerking met de jachthaven en restaurant De Batterij. Al vanaf € 37,50 p.p. heeft u een volledig verzorgd arrangement.