Kajuitsloep Marex 24 te huur

Beschikbaarheid & prijzen

DagtypeHuurperiodeTarief
Weekdag
(ma t/m vr)09:00 - 17:30€ 175,- per dag
Weekenddag
(za & zo) + feestdagen09:00 - 17:30€ 195,- per dag

Bijkomende kosten

OmschrijvingTarief
Borgsom€ 375,-
Schoonmaakkosten€ 65,- (géén schoonmaakkosten bij schoon inleveren)
BrandstofverbruikPrijs dagverhuur exclusief 2,5 ltr. diesel per motoruur.
Prijs meerdaagse verhuur aftanken bij terugkomst
Online reserveren

Algemene Beschrijving

Deze compleet uitgeruste kajuitsloep met inbouw dieselmotor is zonder vaarbewijs te besturen. U kunt de boot per dag huren, maar ook voor meerdaagse tochten is de kajuitsloep uitermate geschikt. De voorkajuit is voorzien van 2 banken met een comfortabele rondzit, waarvan eenvoudig een ruim 2 persoons bed te maken is. Hier bevind zich ook de aparte toiletruimte met wastafeltje. In de stuursalon staat een stuurstoel voor een ontspannen vaartocht en een ruime zit erachter. In de kuip (stuursalon) bevind zich een 2 pits kooktoestel met aanrecht, spoelbakje en koelkast. Op het achterschip is een zwemplateau met zwemtrap. De hele stuursalon kan afgesloten worden met een kap of geheel geopend worden tijdens mooie vaardagen of verblijf aan boord. Ontdek en ervaar de charme van van onze Nederlandse waterwegen en (aanleg)plaatsen met deze comfortabele weekendkruiser/kajuitsloep. Klik hier voor de beschikbaarheid en prijzen. Een aantal belangrijke punten:

  • Geen vaarbewijs nodig.
  • Gezien het vaarwater (grote rivieren met beroepsvaart) is enige ervaring vereist, bijvoorbeeld reeds eerder een sloep/zeil- of motorboot gehuurd o.i.d.
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
Bekijk Inventarislijst

Technische Specificaties

Afmetingen
Lengte 7,40 meter
Breedte 2,54 meter
Diepgang 0,75 meter
Doorvaarthoogte zonder kap 2,10 meter
Doorvaarthoogte met kap 2,50 meter
Motor
Type 22 pk 3-cylinder Diesel
Verbruik ± 2,5 liter per uur
Kruissnelheid ± 10 kilometer per uur
Maximale vaarsnelheid ± 12 kilometer per uur
Inhoud brandstoftank 115 liter
Overige
Max. personen daghuur 5 personen
Max. personen meerdaagse huur 2 personen

Vaargebied

Jachthaven Strijensas ligt aan het Hollands Diep, een brede rivierarm in Zuid-Holland. Vanuit Jachthaven Strijensas heeft u een open vaarverbinding tot het Hollandsch Diep, het Haringvliet, de Dordtsche Kil, de Oude Maas, de Amer, de Biesbosch en de Merwede. Bovendien zijn de Oosterschelde en het Grevelingenmeer via het Volkerrak binnen ca.vier uur te bereiken. Het Brabants vaarwater is via Geertruidenberg of via Dintelmond goed bereikbaar. Leuke plaatsen om aan te doen vanuit Strijensas zijn: Willemstad, Numansdorp, Dordrecht, Middelharnis, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland, Waalwijk, Gorinchem, Woudichem, Oosterhout, Breda, Oudenbosch, Steenbergen etc. etc. Dat maakt Strijensas voor zowel een dagtocht als meerdaagse tocht een ideale uitvalsbasis.