epropulsion dealer

Stil, licht, sterk en betrouwbaar. Dat zijn de volledig elektrische motoren van ePropulsion. Kom naar onze watersportwinkel en bekijk ons demomodel van dichtbij, de ePropulsion Spirit 1.0 PLUS. Ook voor advies, onderdelen of hele complete nieuwe installaties, wij zijn u graag van dienst. 

Koploper in het elektrisch varen

ePropulsion is de huidige koploper in het elektrische varen. Met een reeks buitenboordmotoren en saildrives biedt ePropulsion voor vele watersporters een elektrische oplossing voor de voortstuwing van hun schip. Voor onderdelen, advies of complete nieuwe motoren bent u bij ons aan het goede adres. Wij als dealer van ePropulsion helpen u graag verder. Kom langs in onze winkel en bekijk ons demomodel, de ePropulsion Spirit 1.0 PLUS.

ePropulsion

Producten

 

Spirit 1.0 PLUS

De kleinste buitenboordmotor die ePropulsion levert. Ideaal voor een bijboot, visboot of zeilboot. Deze 3pk motor wordt standaard compleet geleverd met (drijvende) accu en acculader, en prettige functies zoals een digitaal display en een magnetische kill-switch. Weinig onderhoud, compact en uiteraard zeer stil.

Specificaties spirit 1.0 plus

Spirit 1.0 EVO

De EVO heeft een aantal voordelen ten opzichten van de PLUS, het een luxere versie. Met een verlicht display en de extra regeneratie functie welke erg prettig is voor zeilers. Wanneer de propeller in het water blijft tijdens het zeilen zal de propeller als een generator functioneren waardoor de accu weer kan opladen. Ook is de EVO te leveren met een veiligheidsarmband. Tevens kan een EVO REMOTE versie worden geleverd, waardoor de optionele gashendel op afstand kan worden gebruikt. 

specificaties spirit 1.0 evo

Navy 3.0 EVO

De volgende in de reeks van buitenboordmotoren is de Navy 3.0 EVO. Een 6pk motoren met een losse accu. Ook met regeneratiefunctie, en leverbaar met stuurknuppel of stuurwielbediening met aparte gashendel. 

Accu leverbaar in 3 verschillende formaten, de E40, E80 en E175.

specificaties navy 3.0 EVO

Navy 6.0 EVO

De meest krachtigste buitenboordmotor op dit moment, de Navy 6.0 EVO. De 6 kw motor levert ongeveer 9.9pk. Voor de snelle rubberboot, grotere visboot of zeilboot een ideale motor. Net als bij de Navy 3.0 EVO, ook hierbij de keuze voor levering met stuurknuppel of stuurwielbediening met aparte gashendel.

specificaties navy 6.0 evo

E-Series accu’s

De E-Series accu’s kunnen worden geleverd in 3 verschillende formaten. 

  • E40, 2048 Wh lithium
  • E80, 4096 Wh lithium
  • E175, 8960 Wh lithium

De accu’s leveren 48v, en kunnen worden toegepast voor de Spirit en Navy series buitenboordmotoren en Pod Drives.

specificaties E-series accu's

Pod drive motor

De pod drive motor is een uitkomst voor de zeilschepen met een saildrive. De pod drives komen in 3 verschillende types, de Pod Drive 1.0 EVO, de Pod Drive 3.0 EVO en de Pod Drive 6.0 EVO. De verschillende modellen leveren 3pk, 6pk en 10 pk. Sluit de gewenste 48v lithium accu aan en vaar geruisloos naar je bestemming.

specificaties pod drives

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op.

meer producten

Bekijk ook eens de website van ePropulsion voor een compleet overzicht van alle producten.

ePropulsion website

Brochure

Download de brochure voor een compleet overzicht van alle producten.

Brochure ePropulsion