• Receptie | Jachthaven Strijensas
  • Ligplaats met uitzicht | Jachthaven Strijensas

Totaal 10 recensies

Klantreferentie

Mijn schroefas moest vernieuwd worden, dus boot op de kant. Omdat ik in 2016 voor een kapotte boegschroef ook de... Meer...27-09-2017 Meer referenties

North East 38 VERKOCHT!!

Afmeting: 11.65 x 3.35 x 1.65
Bouwjaar: 1965 (in vaart 1966)
Prijs: VERKOCHT

Deze North East 38, ontworpen door de heer W.H. (Bill) Tripp is een klassiek polyester zeiljacht in zeer goede staat. Het schip is in 1965 gebouwd en sindsdien goed onderhouden of gerefit wanneer nodig.

De huidige, en derde eigenaar, van deze North East 38 heeft 1999 de "Zwerver" gekocht, waarna het schip in 2001 een volledige refit heeft ondergaan; motorrevisie, staand wand vervangen, elektronische apparatuur vervangen, dieselkachel ingebouwd, romp geschilderd, onderwaterschip gedroogd en opnieuw in gelshield gezet, dek opnieuw opgebouwd met toplaminaat in epoxy, alle afsluiters vervangen, tanks schoongemaakt, nieuwe (dek-)zeilen, vallen vervangen, etc.

Een gedetailleerd overzicht van het schip, de verrichte werkzaamheden afgelopen jaren en de huidige staat van onderhoud kunt u hier downloaden.

Momenteel staat het schip op de wal bij Jachthaven Strijensas. Het schip is uiteraard te bezichtigen bij Jachthaven Strijensas. Klik hier voor het contactformulier om een afspraak te maken.